Totes les opcions d’allotjament a la Residència Universitària Sarrià

Realitzar un allotjament Residència Universitària Barcelona és la millor opció per a qualsevol estudiant universitari que lluny de casa seva hagi de cursar els seus estudis i vulgui trobar l»entorn i lloc més còmode i ideal per a viure mentre estudia. A la Residència Universitària Sarrià l»estudiant trobarà diferents opcions d»allotjament que s»adapten a les seves necessitats i preferències.

Per un costat l»estudiant podrà escollir entre una habitació doble o una habitació individual. La primera de les habitacions és una habitació pensada per a dos estudiants i disposen de lavabo i dutxa propi, així com de diferents elements (petit frigorífic, ec) per fer més agradable l»estança. Totes les habitacions disposen de WiFi i és molt important destacar que totes elles són exteriors i que per tant disposen d»una important font de  llum natural que facilita l»estudi.

school-41444_640

Per un altre costat, com es deia, hi ha les habitacions individuals. Habitacions que com el seu mateix nom indica són per a un sol estudiant i gaudeixen de les mateixes comoditats (lavabo amb dutxa, WiFi, frigorífic, etc.) que les habitacions dobles. Mateixes comoditats i mateix caràcter d»habitacions exteriors que disposen d»una gran entrada de llum natural.

Encara parlant dels diferents tipus d»habitacions que disposa la Residència Universitària Sarrià anomenar que també existeixen un tipus d»habitacions dúplex que estan reservades per a estudiants sèniors (doctorats, estudiants de màster, investigadors i opositors)

Finalment indicar que independentment dels diferents tipus d»habitacions existents també existeixen diferents modalitats d»estada, per un costat existeix la més habitual, és a dir, l»estada per any complert de curs acadèmic i per l»altre existeixen (segons disponibilitat d»habitacions) d»allotjament per a estades de curta durada, bé sigui per dies concrets, per a setmanes, etc. En definitiva, com es pot veure una gran diversitat d»opcions per a què tothom pugui trobar la seva opció ideal.

Deja una respuesta